Ontdek Lovens!

Lovens, dé premium bakfiets

De elektrische bakfiets van Lovens is van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. De bakfiets is uitgerust met de beste onderdelen én met optionele diefstalbeveiliging. Altijd gebruiksklaar, zodat je onbezorgd van je bakfiets kunt genieten. Elke dag opnieuw.

Veiligheid, comfort en een state-of-the-art design zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de ontwikkeling van Lovens. De nieuw ontwikkelde kabelbesturing is volledig ingekapseld en onderhoudsvrij. Door de kleine draaicirkel is het zeer comfortabel fietsen en makkelijk door smalle straatjes te manoeuvreren.

De Lovens elektrische bakfiets is verkrijgbaar in drie varianten, die allen uitgerust zijn met een Bosch motor en schijfremmen. De Explorer 50 (€ 5.299) met Shimano Nexus 5, gevolgd door de Explorer 65 (€ 5.599) met Enviolo cargo en 65 Nm Bosch motor. Het topmodel wordt de Lovens Explorer 65 Automatic (€ 5.899), die uitgerust is met Enviolo cargo automatic.

Je kunt de bakfiets personaliseren door te kiezen uit twee kleuren frames en twee kleuren vegan leer voor het bankje, zadel en grips en uit extra features zoals een accu-upgrade en antidiefstalbeveiliging.

Liever een Lovens:

* Stabiel en wendbaar

* Veilig remsysteem

Lovens LOGO

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co