Hallo,

Wij zijn Landewé. Wij hebben verstand van fietsen. Of het nu gaat om een fiets voor naar je werk, naar school, om erop uit te gaan. Wanneer de zon schijnt en wanneer het regent. In de zomer en in de winter. Wij willen graag dat jij net zo prettig fietst als wij dat doen en daarom hebben wij de allerbeste fietsen geselecteerd. En met het fietspaspoort fiets je maar liefst 5 jaar zonder gedoe. Mocht er wat zijn met je fiets, dan repareren we die zelf in onze eigen servicewerkplaats terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie. Kom je een proefrit maken?

Tot snel!

Ons verhaal

Enschede, midden jaren 20. De textielindustrie floreert en de stad wordt groter. In een normaal woonhuis, op steenworp afstand van de huidige vestiging start Johan Landewe sr. zijn eigen winkel. Veelal ’s nachts, overdag werkte hij in de fabriek, repareerde hij de fietsen van zijn klanten. Zijn klanten waren blij en tevreden met zijn diensten, hij verkocht  goede fietsen, repareerde snel en goed en het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende winkel in de fietsretail.

Sindsdien is alles anders maar eigenlijk doen we nog steeds hetzelfde: We leveren goede kwaliteitsfietsen een uitstekende service! Met deze filosofie hebben we, als enige fietsenwinkel in Nederland ooit, twee keer de felbegeerde titel Nederlands fietsenwinkel van het jaar’ gewonnen.

Een fiets die bij je past

Een fiets uitzoeken is wel wat anders dan een bos bloemen. En een fiets die er mooi uit ziet is niet automatisch de fiets die bij je past. Er zijn een hoop factoren die meespelen bij het maken van de juiste keuze. En daar helpen we je graag bij. Enkele tips krijg je nu alvast: Neem de tijd. Een nieuwe fiets kies je niet in 5 minuten. Koop een fiets niet of niet alleen op het uiterlijk maar ook op de functionaliteit. En de laatste tip: Ga proefrijden op de fiets van je keuze. Of probeer meerdere fietsen. Alleen dan kun je zelf beoordelen of de fiets bij je past. De juiste maat is een hele belangrijke factor voor onbezorgd fietsplezier. Wij adviseren je graag!

Service

Onze specialisten zorgen ervoor dat je snel weer op weg kunt!

  • Via de voordeur

  • Kop koffie terwijl je wacht

  • Snel even voor werk


Wij verkopen fietsen en accessoires van: