Ontdek Koga!

We zijn al Koga dealer vanaf het eerste uur.  KOGA ontwikkelt altijd het beste product voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. KOGA besteedt veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmonieus te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelt KOGA deze zelf. Dat geeft de fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling.

KOGA biedt compromisloze garantie op kwaliteit. Een team van specialisten stelt de materialen bloot aan de zwaarste testen. KOGA fietsen worden gebouwd met een grote duurzaamheid.

De fietsen worden gebouwd in Heerenveen. Het produceren van een KOGA is geen lopende band werk. Elke fiets wordt door slechts één monteer volledig geassembleerd. En dat zorgt voor een extreem hoge kwaliteit.  KOGA voert ook een intensieve controle uit op de fietsen. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurig inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

We werken erg graag samen met KOGA. Al meer dan 30 jaar

Wij zijn Landewé en adviseren je graag over een nieuwe KOGA!

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Boek een winkelafspraak!

Op afspraak fietsen testen is superhandig. Wij zorgen dat de fietsen voor je klaarstaan.  Je kiest zelf het tijdstip dat je het beste past. De koffie staat klaar!

Vind je dit lastig? Bellen of appen mag ook hoor!

Hond in bakfiets
© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co