Ontdek CUBE!

De afgelopen jaren is het fietsmerk CUBE hard gegroeid. Dit komt niet uit de lucht vallen en is het gevolg van jarenlang vasthouden aan eigen waarden om de perfecte fiets in ieder fietssegment te willen bouwen. Een filosofie die perfect past bij onze winkel!

CUBE maakt fietsen voor iedereen toegankelijk. CUBE maakt bijvoorbeeld hardtail mountainbikes en full-suspension mountainbikes in alle prijsklassen en categorieën, heeft racefietsen in zowel comfort, endurance als race geometrie en heeft een breed arsenaal aan E-bikes in haar assortiment waarmee iedereen die op zoek is naar een E-bike gegarandeerd een passen model vindt.

Wij zijn Landewé en adviseren je graag over een nieuwe CUBE!

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co