Ontdek Kalkhoff!

Kalkhoff bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is altijd geproduceerd in Cloppenburg, Duitsland. Ongeveer een uurtje rijden van Enschede. Kalkhoff is pionier op het gebied van E-bike. Al 6 jaar geleden introduceerde Kalkhoff geïntegreerde accu en motor tegelijk.

Kalkhoff staat synoniem voor kwaliteit, robuustheid en design.

We zijn trots Kalkhoff exclusief te mogen distribueren. Vooral omdat Kalkhoff zeer hoge eisen stelt aan haar verkooppunten en lang niet elke fietsenwinkel in staat is hieraan te voldoen.

Wil je deze prachtige fietsen van dichtbij bekijken of een weekendje proberen? Je bent van harte welkom in één van onze winkels.

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co