Ontdek Gazelle!

Gazelle. Je blijft fietsen.

Fietsen is in Nederland een begrip. Het maakt een onlosmakelijk deel uit van het dagelijks leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers op de fiets stijgt.

Gazelle is een oer-Hollands merk en produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijft Gazelle altijd nadenken over hoe het design slimmer gemaakt kan worden en de techniek nóg innovatiever. Gazelle produceert vol passie en overgave fietsen met de beste kwaliteit. Gazelle is een bekend en betrouwbaar merk waarmee je absoluut gezien mag worden!

Wij zijn Landewé en adviseren je graag over een nieuwe oer-Hollandse Gazelle!

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co