Ontdek Sparta!

Sparta E-bikes: ‘Enjoy the Energy’

In het verleden was het Apeldoornse Sparta vooral bekend door zijn bak- & bromfietsen, maar tegenwoordig is de specialiteit vooral zelfontwikkelde, innovatieve aandrijvingssystemen voor elektrische fietsen. Sparta was in 2001 de eerste fietsfabrikant die de elektrische fiets beschikbaar stelde voor een groot publiek.

De Allround-serie van veelzijdige E-bikes met een comfortabele zithouding voor al je dagelijkse ritten of de City-serie met een clean en minimalistisch design. Deze e-bikes zijn zeer wendbaar en zijn speciaal ontworpen voor de drukte van de stad. Binnen de Distance-serie draait het om de urban lifestyle waarbij je met de E-bike naar het werk gaat. Door de flinke dosis aan power kom je altijd met een glimlach aan op je bestemming!

Wij zijn Landewé en adviseren je graag over een nieuwe Sparta!

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co