Ontdek Specialized!

Sinds 1974 heeft Specialized maar één doel voor ogen: innoveren en inspireren om het leven van fietsers te verbeteren.

Dus toen Specialized  in 2009 de eerste elektrische fiets ontwikkelde, wisten ze dat hij heel goed moest rijden en aanvoelen als een normale fiets – een fiets waar ze graag zelf op zouden willen rijden.

Ze wilden je graag het gevoel geven dat je op een “normale” fiets zit, maar dan met superhero benen.

Deze gedachte is nog steeds niet veranderd.

Het is nu, en voor altijd, de belofte voor elke Turbo E-Bike: It’s You, Only Faster.

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co