Ontdek Urban Arrow!

Landewé is al jaren exclusief dealer van Urban Arrow. Bakfietsmerk nummer één in Nederland. Of het nu gaat om vervoer van kinderen, vrachtgoed of whatever, met een Urban Arrow wordt het een fluitje van een cent. In de stad heb je helemaal geen auto meer nodig. Je bent snel want de fietsen zijn perfect elektrisch ondersteund, je kunt echt overal parkeren en je bent super wendbaar.

Wil je meer weten of een proefrit maken? Kom dan langs of neem contact met ons op. De meeste fietsen hebben we op voorraad. Wil je liever een langere tijd proefrijden? Huren kan ook.

Wij zijn Landewé en adviseren je graag over een nieuwe Urban Arrow!

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Wat je verder moet weten

De getoonde fietsen staan, uitzonderingen daargelaten, klaar voor een proefrit. Wil je ze bekijken of proberen? Weten of ze net zo lekker fietsen als ze eruit zien? Kom gerust langs.

Vind je het prettig dat we tijd voor je reserveren? Maak dan een afspraak! Dat kan gemakkelijk via whatsapp maar je mag natuurlijk ook bellen of mailen

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co