lovens promotie

We gaan per 19 mei van start met deze unieke actie. We gaan bij iedere nieuw verkochte Lovens Explorer onze regenhuif en LED dagrijverlichting t.w.v. € 490.- weggeven. Deze actie loopt van 19 mei t/m 24 juni 2023. De consument kan zich tot en met 24 juli 2023 online registreren voor deze actie. Deelnemen gaat via de actiepagina: lovensbikes.com/promo. Hierbij uploadt de consument zijn factuur en overige gegevens. Wij sturen de accessoires vervolgens naar jou als verkooppunt.

Hoe maak ik gebruik van deze actie? 
Ga naar onze actiepagina, na aankoop van jouw Lovens Explorer. Vul hier het formulier in en upload je factuur. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen en de gegevens hebben gecontroleerd, sturen we de accessoires naar jouw Lovens verkooppunt. Het verkooppunt monteert dan kosteloos het gratis accessoire pakket.

Wanneer heb ik de accessoires binnen? 
Na jouw aanmelding voor de actie, ontvangen wij het verzoek voor de bestelling. We sturen dan de accessoires naar jouw verkooppunt. De levering verschilt per verzoek, het is dus helaas niet mogelijk op voorhand aan te geven wat de levertermijn is. De maximale levertijd is 6 weken, maar we doen ons best om de accessoires zo snel mogelijk op te sturen. Zodra jouw verkooppunt de accessoires heeft ontvangen, nemen zij contact met je op voor de montage van de LED dagrijverlichting.

Komen er kosten bij de montage kijken? 
Nee, jouw verkooppunt monteert geheel kosteloos de accessoires uit deze actie.

Ik heb nét een Lovens gekocht, geldt deze actie ook voor mij? 
Helaas niet, de actie gaat in op 19 mei en geldt alleen bij de aanschaf van een nieuwe Lovens Explorer tussen 19 mei en 24 juni. Bekijk hier de actievoorwaarden voor alle informatie.

Ik heb nét een Regenhuif aangeschaft, de verwachtte leverdatum is na 19 mei. Geldt de actie ook voor mij? 
Helaas niet, de actie geldt enkel bij de aankoop van een nieuwe Lovens Explorer tijdens de actieperiode (tussen 19 mei en 24 juni). Bekijk hier de actievoorwaarden voor alle informatie.

Ik ben al jaren Lovens klant, is er voor mij ook een leuke aanbieding? 
Helaas niet, de actie geldt voor nieuwe klanten en geldt alleen bij de aanschaf van een Lovens tussen 19 mei en 24 juni. Bekijk hier de actievoorwaarden voor alle informatie.

Ik wil maar één van de twee accessoires, kan dat ook? 
De actie geldt op zowel de Regenhuif als de LED dagrijverlichting. Wil je maar één van de twee ontvangen, bespreek dit dan met jouw verkooppunt.

Ik heb een vraag of opmerking over deze actie. 
Je kunt je vraag insturen via info@lovensbikes.com