Is je e-bike wel klaar voor de winter?

Maak gebruik van onze voordelige Winter E-APK!

Met de E-APK beoordelen we niet alleen de mechanische delen van je fiets, zoals ketting, tandwielen, banden en andere draaiende delen. Ook inspecteren we de conditie van de elektrische delen en verbindingen van je fiets en verrichten waar nodig onderhoud. Kun je weer vol energie de winter door.
Als je e-bike deze winter niet wordt gebruikt is deze beurt ook belangrijk. Je fiets is dan weer op en top klaar voor het volgende seizoen. Maak je afspraak vóór 31 januari 2021. Nu extra voordelig: van € 90,- voor € 59,-

Indien je dat topprijs stelt halen we je fiets van huis en brengen hem ook weer terug. Gratis!

Je fietst fijner op een schone fiets.

Houd je van een schone en nette fiets? We kunnen je fiets ook wassen en poetsen en vervolgens de lak en kunststof onderdelen van je fiets behandelen. Je fiets wordt beschermd tegen roest en de invloeden van Pekel en het winterse weer en zal na de speciale Muc-Off wax behandeling ook veel minder snel vuil worden.
Voor deze upgrade betaal je slechts  € 19,-

Wij zijn Landewé

Handige wintertips voor je E-bike

Tip 1. Houd je accu lekker warm. Een warme accu heeft een grotere actieradius en een langere levensduur. Is het erg koud in de schuur? Neem dan je accu mee naar binnen. Bij kamertemperatuur laadt de accu beter op. Ook de actieradius is groter. Er zijn zelfs accu’s die onder de 5 graden helemaal niet opladen.

Tip 2. Houd je fiets schoon. In de winterse maanden wordt er veelvuldig met zout gestrooid op het fietspad. En dat is natuurlijk erg veilig maar niet altijd goed voor je fiets. Met name blank metalen delen zijn gevoelig voor pekel. Maak daarom je fiets regelmatig schoon zodat pekel geen grip krijgt op je fiets.

Tip 3. Stal je fiets droog. Hoewel de kabels van de meeste e-bikes tegenwoordig goed waterdicht zijn afgewerkt is heden ten dage vocht nog steeds erg vaak de oorzaak van storingen. Je kunt veel vochtproblemen voorkomen door je fiets te stallen in een droge ruimte.