Ontdek Dutch ID!

Dutch ID Phantom 65 als beste getest door de Consumentenbond

Na het winnen van de ADR Fietstest is de Dutch ID Phantom 65 opnieuw in de prijzen gevallen! Deze e-bike is door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste uit de test in 2021. De Consumentenbond testte in totaliteit 331 elektrische fietsen van verschillende fietsmerken. 

De Consumentenbond over de Phantom 65

‘Of het nu gaat om flinke woon-werkafstanden of recreatieve ritten door heuvelachtig terrein, deze Dutch ID staat zijn mannetje.’

De Dutch ID Phantom 65 625Wh beschikt over een Bosch Performance Line middenmotor, een 625Wh accu en Bosch Kiox display. Deze combinatie hebben we getest. Deze e-bike is voorzien van traploze naafversnellingen, voorvork- en zadelpenvering en schijfremmen. De zithouding is vooral sportief.

De voordelen op een rij

·         Actieradius (afstand op volle accu) is uitstekend

·         Motor die een goede ondersteuning biedt in alle omstandigheden, zeker als het
parcours zwaarder wordt

·         Soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning

·         Stille motor

·         Fraai display met fijne bediening

·         E-bikediefstal onaantrekkelijker door afneembaar display en optionele Lock-functie, die het

          gebruik met een vervangend display onmogelijk maakt

·         Krachtige hydraulische schrijfremmen

·         Duurzame, onderhoudsarme en stille riemaandrijving (i.p.v. ketting)

·         Brede(re) banden voor meer comfort

De uitgebreide testuitslagen zijn te lezen op de website van de Consumentenbond, achter een leden log-in, en verschijnen eveneens in de offline Consumentengids, die op 28 april a.s. bij leden op de deurmat valt.

Over de e-bike test door de Consumentenbond

Elk jaar test de Consumentenbond elektrische fietsen door metingen onder gecontroleerde omstandigheden en laten experts de verschillende onderdelen beoordelen. Er wordt o.a. gekeken naar de elektrische aandrijving, actieradius, bedieningsgemak en uitrusting. In 2021 hebben zij 331 e-bikes van verschillende fietsmerken en in diverse prijscategoriën in de test meegenomen.

DUTCH ID

Vakmanschap
Dutch ID heeft een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden alle e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, langere levensduur en meer fietsplezier.

Dutch ID e-bikes worden ontworpen met de Hollandse nuchterheid. Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende e-bikes.

Fabriek
In Beverwijk is de bijzondere fabriek gevestigd. Tijdens speciale bezoekersdagen kun je met eigen ogen ervaren dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID e-bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit en ouderwets vakmanschap staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Verzeker je fiets

Het is verstandig je fiets te verzekeren. Dat regelen we graag voor je. We werken samen met de drie grote fietsverzekeraars van Nederland. ENRA, ANWB en Kingpolis. Je kunt je fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook een casco verzekering is mogelijk. Dat betekent dat je jouw fiets ook tegen schade verzekert.

Het is mogelijk je fiets voor een langere periode van 3 of 5 jaar te verzekeren maar tegenwoordig is het gebruikelijk een verzekering af te sluiten die je per jaar kunt betalen en ook per jaar op kunt zeggen.

Wil je meer weten?

Boek een winkelafspraak!

Op afspraak fietsen testen is superhandig. Wij zorgen dat de fietsen voor je klaarstaan.  Je kiest zelf het tijdstip dat je het beste past. De koffie staat klaar!

Vind je dit lastig? Bellen of appen mag ook hoor!

Hond in bakfiets

© Copyright - Bike Totaal Landewé | Online realisatie Cees & Co